Te jong om te sterven :
Je was pas 37,
Je leven was nu compleet
Je had een fijn gezin,
Toffe vrienden
En een goede familie
Maar toch moest je gaan
Je hebt hard gevochten voor je leven
Maar op een seconde was je de moed verloren
En toen moest je gaan!
Jou neem ik helemaal niets kwalijk
Je hebt gedaan wat je kon,
Je leven lag op een bepaald moment niet meer in jou handen
Maar in dat van de dokters!
Ik twijfel er niet aan, zij hebben ook hun best gedaan
Maar het ging niet meer
Je moest gaan!
Nu ben ik hier
Op een aarde waar jij niet meer bent
Waar ik je nooit meer zal kunnen zien
Alleen nog op foto
Als ik iets over jou wil weten, moet ik al dadelijk iemand vragen
Want zelf weet ik niet zoveel over jou
Ik heb je veel te kort gekend
Maar ik heb je lang genoeg gekend om te weten dat jij een goede papa was
Dus Indien ik je nog 1 keer zou kunnen zien, dan zou ik tegen jou zeggen
Dat ik van je hou
Liefs
Tessa