Ik hou van jou
Maar zeg het je nog niet
Hou je ook van mij?
Ik moet geduld hebben
Ik heb geduld
Maar vraag me stiekem af
Hoe het zal zijn
Ik hou van jou
Zal het wennen worden
Of eerder thuiskomend
Welke intonatie
Klank
Stem
Uitdrukking
Duidelijk of eerder stil
Levendig of zacht
Ik hou van jou
Zoveel betekenissen
1 zin
Eerlijk en oprecht
Of
Gelogen
Uit angst jezelf te ontdekken
Je verleden en je toekomst
Ontkennen
Je toekomst lijkt verleden
Je verleden toekomst
Fout
Ik hou van jou
Misschien zal ik het horen
Uit jou mond
Eerlijk en oprecht
Ik mag het hopen
De tijd zal komen
Ik moet geduld hebben
Ik heb geduld
Heel veel
Ik hou van jou
Heel veel