Donkere nachten aan de lucht.
De wind blies met een zucht.
Is dit de nacht waar ik alles kan vergeten?
Is dit de nacht waar nare herinneringen versleten?
Maar dan zie ik aan de ochtendgloren,
dit wordt weer een dag waar herinneringen aan boren.
Voor alles dat ik heb verloren,
soms kan ik je stem nog horen...
Wijze lessen spoken door mijn hoofd.
Woorden die ik eerder nooit had geloofd.
De leer van normen en waarden,
woorden van respect.
Laat ze hier blijven bij mij,
maar zoals het zij.
Ben ik jouw kwijt,
dus ik dit alles wat ik over heb...
Maar klaar ben ik nog niet,
want mijn verdriet,
is nog steeds een gevaar,
ik ben nog niet klaar.
Ze denken dat ik weg ben gegaan.
Maar ik mijn baan,
weer terug naar de weg waar ik jou ben verloren,
laat ze het maar horen.
Tot die tijd, doe ik het hiermee.