Lief,
Als u dit leest
ben ik reeds vertrokken
lig ik waarschijnlijk
al alleen
in een koud bed
vult u mijn gedachten
mis ik u alweer
Zie
ik heb u lief
Ik zie u graag
ondanks alles
Ondanks angst, jaloezie,
woede, machteloosheid
verdriet ook
U blijft mijn waarheid
Ik moet u mijn liefde bewijzen
en mocht deze onbeantwoord blijven
laat mij dan opgaan
opgaan in stof
en verwaaien
U bent het enige wat er van me over is
U bent écht
U maakt me compleet
voelen dat ik leef
Ik moet wel
in u, in "ons" geloven
vertrouwen
want ik moet een doel nastreven
Waarom stal u mijn hart
zonder het te willen bezitten
En toch
heb ik u nodig
Heb ik u lief
Uw schoonheid vervult me
Zonder u ben ik
incompleet
Bliksem sloeg in
bij de eerste aanblik
en nog
Alles verdwijnt
als ik u mag aanschouwen
Voor u bent mijn kracht
m'n drijfveer, m'n vertrouwen
Ik geef u mijn hart
Doe ermee wat u wil
Ik heb u nodig
Ik heb u lief
Heb mij lief
X