Heel onverwacht stapte je mijn leven binnen.
Die eerste onzekere pasjes heb ik nooit gezet.
Je zette je open en liet me binnen in een wereld,
een wereld die ik nog nooit had gezien.
Dat gaf je iets meer, iets speciaals.
Je liet me merken dat je er zou zijn als ik je nodig had.
Dat gaf me dat gevoel van veiligheid,
dat gevoel van vriendschap.
Telkens je er niet bent, verlang ik naar die wereld,
die wereld waarin nog zoveel te ontdekken valt.