lieve saan,
je bent bang dat ik je zal vergeten
nu iemand nieuw bij ons in de klas komt
dat zal nooit gebeuren
je bent en blijft mijn beste vriendin
we zijn al een tijdje hartsvriendinnen
en dat blijve we voor het leven
er komt niemand tussen ons in!
vergeet dat nooit
we hebben bijna nooit ruzie,
en dat zal ook nooit gebeuren
we hebbe wel is een meningsverschil,
maar dat komt altijd goed.
weet jij waarom je mun beste vriendin bent?
omdat ik van je hou!
je luistert naar mun verhalen,
en helpt me met mijn problemen thuis!
lieve saan!
bedankt voor alles!!
friends 4 evah!
kuzz esmee...