Blindelings geloven in een onzichtbaar bestaan.
Vertrouwen in liefde met anderen begaan.
Op zoek naar de waarheid een heel nieuw begin.
Geestelijk groeien geeft je leven meer zin.
Geloof soms in onzekerheid, wankel en onstabiel.
Je vergeeft me dat ik struikelde en uiteindelijk viel.
Maar ik hou me vast aan de keuze die we samen hebben gemaakt.
Ik blijf trouw aan mijn bestemming ook als de twijfel soms naar binnen raakt.