Eenzaam
Zo rijk
Zo goed
Met alles wat ze wil
Met vrienden, geld en alle spullen
Die ze maar hebben wil
Maar toch zo ongelukkig
Verlaten en alleen
Ookal is iedereen
Om haar heen
Soms is ze blij
Maar soms voelt ze zich rot
Dan zou ze weleens willen weten
Hoe het zou zijn
Om dood te zijn
Bij iedereen
Een ongemakkelijk gevoel en is ze niet zichzelf
Behalve bij 1 iemand
Ookal is hij er niet meer
Hij is toch zo dichtbij in gedachten
Bij hem huilt ze veel
Maar dat is eigenlijk wel fijn
Bij hem voelt ze zich wel gelukkig en rijk
Voelt ze zich wel waardevol
Weet ze dat ze blij moet zijn
Dat ze nog een heel lang leven voor zich heeft