ooit gedacht,
mss nog steeds
dat jij van mij hield
tot je met je ogen dicht voor
die andere viel.
mijn hart verscheurd.
de pijn te hard.
ik zie je nog steeds
telkens ik mijn ogen sluit
ik heb geen blik meer vooruit.
enkel op het verleden.
laat het me toch vergeten
de pijn en het verdriet
omdat jij me verliet.
pie miss you so much