Een nieuwe dag
Een nieuwe dag breekt aan;
Slapen, nadenken, dromen.
't Duister om je heen.
Even een moment om stil te staan.
Slapen, nadenken, woelen, opstaan.
Rennend in de massa
Doch slenterend in de eenzaamheid.
Een nieuwe dag breekt aan.
Uitblinken in eerlijkheid?
Opgaan in de massa van de wereld?
Je eigen ik durven tonen....
Vechten voor een ander...gerechtigheid?
Een nieuwe dag breekt aan......
De zonnestralen breken door.....
De keus is aan jou...........
Sandero (02-04-'01)