Pijn
Het voelt zoals het voelen moet,
Maar het voelt gewoon niet fijn.
Al die opgekropte woede,
God het doet zo een pijn.
Ik wil dit niet meer voelen,
Ik wil niet meer die pijn.
Ik wil weer een fijn leven,
Ik wil zo graag normaal zijn.
Maar zoiets zal nooit gebeuren,
Tenminste niet bij mij.
Ik word bestuurd door mijn depressie,
Zoiets maakt een mens niet blij.
Zegen diegene die dit niet voelen,
Zegen diegene zonder pijn.
Als die mensen toch eens wisten,
Hoe gelukkig die wel niet zijn.
Dit is echt niet alleen maar om te zeuren,
Ik doe het ook voor een ander zijn welzijn.
Want de pijn die ik van binnen voel,
Is gewoon niet fijn.
Deze pijn die gun je niemand,
Het maakt niet uit hoe erg je die persoon haat.
Het is net als een soort van wezen,
Dat plotseling alle pijn op je loslaat.
Maar ook deze dip is weer uit te komen,
Maar krop je gevoelens niet op.
Hoe moeilijk het ook is; deel ze met je vrienden,
Over een tijdje voel je je weer op en top.
Ik weet dat deze dingen helpen,
Ik heb ze zelf allemaal doorstaan.
En na een tijdje word alles beter,
En dan is het met de pijn gedaan.
Gemaakt door Dagmar