telkens weer voel ik de pijn
de pijn om jouw te missen
telkens weer voel ik de pijn
zou dit ooit wel overgaan.
zie me hier nu staan
zover van jouw vandaan
je hebt me laten bloeden
vanbinnen in mijn hart
geen plaats meer voor een ander
wand je maakte mijn verdriet te groot
wie kan me troosten
in het hardste van de strijd
ik laat nu mijn hoofdje hangen
nee ik voer geen strijd.
pie miss you