Zo Maar , Papa
Ik drink een lekker glaasje wijn,
en denk terug aan toen.
Wat was het toen toch fijn,
ik kan het niet meer overdoen.
Het is allemaal voorbij,
het gaat toch zo snel.
Je was er toch steeds bij,
waarom zei je zo vroeg vaarwel?
Wat ik nu ervaar is ook wel okee,
maar dan wel zonder jou.
Ik draag je steeds met me mee,
anders sta ik in de kou.
Wees gerust , ik heb wel geluk,
maar er is een leegte in m'n hart.
Mijn verleden kan niet meer stuk,
Jij gaf aan mijn leven een nieuwe start.
De tijd zal komen ,
dat ik bij je komen zal.
Ik heb steeds weer die dromen,
dat ik in de engels hun armen val !
See you soon Papa
Mieke V