hoor het fluisteren
hoor het huilen
hoor de pijn die in me zit
dit is geen liefde
dit is woede
waarom is de vraag
waarom ben ik zo dom geweest je te geloven?
heb spijt
spijt dat ik je me hart heb gegeven
hoor me brullen
hoor me tieren
waarom heb ik jou vertrouwd?
nog meer spijt
spijt dat ik je tegenkwam die dag
hoor me huilen
hoor me doodgaan
van alle verdriet
van alle lijden
waarom is de vraag
waarom wil het lot dat ik weg ga?
woede
woede elke keer ik aan je denk
zie mijn tranen
zie mijn masker dat ik draag tegen de buitenwereld
waarom blijf ik van je houden?
waarom blijf je me kwetsten?
weg
weg wil ik
van jou
en deze wereld