Je snikken werden gesmoord door een wanhopige gil doordrenkt met ondraaglijke pijn.
Je ogen staren me aan met onbeantwoorde vragen waarvoor er geen antwoorden zijn.
Je hebt hem je ziel gegeven, je kunnen is teniet gedaan.
Je valt op je knieƫn en kijkt me smekend aan, je verdriet vreet je aan.
Je richt je naar mij, maar je tragedie leid je vraag naar iets almachtigs groot.
Je hebt hem alles gegeven je hart bloed in diep donker rood.
Rillend is de kilte je overkomen.
Leg je hoofd maar in mijn handen en laat mij je wat warmte voelen, ook al kan ik je niet teruggeven wat men je heeft afgenomen.
Voor een vriendin,
ik zal er altijd voor je zijn xxx