Ik vraag jou altijd om met mij te dansen
Maar jij zegt altijd nee
En is er eens een leuke salsa avond
Dan wil jij nimmer mee
Maar op het feestje van jouw werk
Danste je wel met die del Dorien
Met haar korte rokje en blote truitje
Waarin je alles maar kan zien
Ik zat aan de kant door water in mijn enkel
Maar voor mij had jij geen oog
Je hing alleen maar over die snol
Denk maar niet dat ik dat gedoog
Ik doe ook niets meer voor jouw pleziertjes
Het genot kun jij voorlopig wel vergeten
En je kookt ook je eigen potje maar
Ja, dan heb je spijt he, Ik had het kunnen weten