rustzacht
pijn, te diep van binnen
vragen, waar moet ik beginnen
verdriet, is er dan niemand die dat ziet
vriendschap, was die er dan echt niet?
hoe, kon ik zoveel van je vragen
waarom, was je altijd aan het klagen
negatief, was alles wat je zei
positief, dat bestaat niet meer zei jij
Ik, ben er dag en nacht
Alles, kan je me vertellen
Ik, help je met alles wat je vraagt
Alles, ben jij voor mij
Nu, is het te laat
Ze, kunnen het niet zien
Nu, is iedereen boos
Ze, begrijpen het niet
Kon ik je maar laten gaan... ik gun je je rust... zij niet...
sjaak...