ik zag jullie staan praten
een glimlach op jou gezicht
ik zag jullie samen
steken en even geen zicht
ze hield je hand vast
lievv, maar t kwam hard aan
jullie hielden elkaars hand vast
ik wist niets van haar bestaan
wat ik allemaal niet zou geven
om even haar te mogen zijn
wat ik al niet zou doen
om t niet te voelen, die pijn