-Voor Kamil-
Laat alles gebeuren
Zoals het gebeuren moet
De grootste vreugde
Het diepste verdriet
Een mens ontkomt daaraan niet
Laat de tranen gaan
Om het onrecht wat mens en dier wordt aangedaan
Laat mensen dansen en zingen
Om de meest gewone dingen
Kijk vooral in ieders gezicht
Kijk op naar de lucht
Kijk omlaag naar de kasseien
Want daar vind je vanzelf de liefde en het lijden
Alles is zo gewoon, maar door jou wordt het bijzonder
In het gewone zit het wonder.