HHet einde van het geluk
Vluchtend van alle druk
Druk door mensen in mijn leven
Van mensen die beweren om me te geven
Druk om te zijn wie ik niet ben
Iemand zijn die ik niet ken
Losbreken van mijn eigen
Weg van alles wat mij kan bedreigen
Op zoek naar iemand die me kan bevrijden
Niets liever dan mijn eigen leven leiden
Toen heb ik je gevonden
Bevrijdde me van al mijn zonden
Jij liet me zien wie ik was
Maakte terug een mens van mijn as
Nog vaak denk ik aan jou
Misschien omdat ik nog steeds van je hou
Druk heeft mijn leven weer overgenomen
Weer die angst voor alles wat nog moet komen
Krijg ik ooit de kans om gelukkig te zijn
Of moet ik altijd verder met die pijn
Soms heeft het allemaal geen zin meer
Gekwetst worden keer op keer
En toch, toch ga ik altijd door
In de hoop dat er morgen weer plaats is voor een engelenkoor