Huilen bij het afscheid
Nee, dat wilde je niet
Maar ik zag in je ogen
Dat immense verdriet
Ik kan je pijn niet verzachten
Worstel er zelf ook mee
Maar vind troost in de gedachten
We waren even met z'n twee
Even konden we alles vergeten
Eventjes was er geen pijn
Even konden we elkaar laten weten
Dat het fijn was bij elkaar te zijn