** HIERNAMAALS **
Zij liep op het pad der onsterfelijkheid
Doch ook op het pad des doods
Een wereld vol tastbare tederheid
Vol lieve liefde desnoods
Al wandelend overdacht zij haar leven
Zij liep op het tikken van de tijd
Aanschouwing van de duivel deed haar beven
Haar naderend einde was een feit
Maar zij zou weer leven
En haar bloed zou kleuren rood
Zij zou al haar liefde geven
Tot het einde, tot de dood
Dan zal zij in de cirkel terugkeren
Zal zij voortschrijden en haar tred zal vervagen
Op vlagen van gedachten zal zij teren
en het leven liefhebben........alle dagen