Je leek behoorlijk overstuur
toen ik vertelde wat ze dacht
Het was erg duidelijk dat
je dát niet had verwacht
Je verzekerde me minstens 3 keer
"ik doe het niet voor jou"
ja, dat deed even pijn
maar dat is wel over nou
Ik weet dat je het goed bedoelt
en haar echt wil helpen,
maar dat je de kracht niet hebt
haar geestelijke wonden te stelpen
Ik neem je niets kwalijk hoor
het lukt me zelf immers ook niet
ze gaat nu zelf langzaam kapot
aan haar eigen verdriet
En wij staan totaal machteloos
neem het maar van me aan
we mogen niets doen van haar
en zullen altijd machteloos blijven staan...