zal geen straf mij treffen
nu ik gevaar heb gezien
mijn ogen wijd sperde
en leugens strak uitkien
ik heb de wereld bekeken
en haar leven meegenomen
worden zij dan beloond
die aan waarheid ontkomen
maar ik zag wreed gevaar
en heb geheimen onthuld
ik nam de koning waar
van de strikt verboden stad
maak geen grote vergissing
elk voorwerp is wel meer
dan ’n levenloos beeld
waar je verdriet mee deelt
kan meer kwaad dan gedacht
want gevaar is wat ik zag
zwarte wolken en 1 dood
dus doe niets, wat niet mag..