MIJN ZOON
Lief klein en hulpeloos zo werd je geboren,
Het was zo fijn je 1e geluidje te horen.
De vele leuke en fijne dingen,
lieten mijn hart dikwijls zingen.
Nu vele jaren nadien,
kun je steeds meer tranen in mijn ogen zien.
Verdriet om wie je nu geworden bent,
Er is niet veel meer over van mijn lieve kleine vent.
Het doet zeer jou op deze manier te verliezen,
Omdat je steeds meer voor de shit gaat kiezen.
Toch blijf ik stilletjes hopen en dromen,
Dat het ooit met jou nog goed zal komen.
JE LIEFHEBBENDE MOEDER