Een brandend verlangen,
Een hart door liefde bevangen,
Een nieuwe wereld die open gaat,
Als je er maar voor openstaat.
Toch weer een aarzeling,
De pijn, een souvenir van die herinnering,
Maar leef je dan nog half in het verleden?
Is in je leven geen plaats voor het heden?
Is dat een allesoverheersend begrip?
Zit je op een eeuwig zinkend schip?
Liefde is de oorzaak van deze gedachten,
Dat had je wel kunnen verwachten.
Maar ze kan er ook een einde aan maken?
Zodat je bij een nieuw begin kan geraken?
Zeker, als je er maar op vertrouwd,
Als je maar genoeg van iemand houd,
Als je samen een band opbouwt…
Dan zal de liefde kunnen overwinnen,
Zodat jij en je geliefde samen opnieuw kunnen beginnen…