Liefste,
Wat begon als een geintje,
werd serieus op den duur.
Jij opende mijn ogen,
en brak af mijn muur.
Oude gevoelens herrezen,
je weet wat ik bedoel.
Is dit nou echte liefde,
wat ik van binnen voel.
Mijn buik begon te kriebelen,
de vlinders vlogen op.
Je zette heel mijn wereld,
totaal op zijn kop.
Je wilde op mij wachten,
daar ben ik dankbaar voor.
De weg die is nog lang,
maar we slepen ons er door.
Mijn gevoelens zijn oprecht,
al ben je dan een vrouw.
Ik wil je nooit meer missen,
weet dat ik van je hou.