Voor mijn vrienden
Lieve vrienden in mijn leven,
ik wil jullie nooit meer kwijt.
Vriendschap niet voor even,
naar ik hoop voor lange tijd
.
Vrienden om veel mee te delen,
vaak een lach en soms een traan.
Om te bellen en te mailen,
en een arm om mijn schouder slaan.
Vrienden om bij uit te huilen,
als het lachen me vergaat.
‘K zou met niemand willen ruilen,
een echte vriend, een lieve maat.
Vrienden die ik kan vertrouwen,
in mooie maar ook slechte tijd.
Vrienden waar ik op kan bouwen,
ik wil jullie nooit meer kwijt.
Voor alle vrienden in mijn leven,
waar ik ontzettend veel van hou,
heb ik dit gedicht geschreven,
als dank voor hun vriendschap,
liefde en trouw.