de liefde die er tussen ons was..
is vanaf nu voor eeuwig zoek..
deze keer weet ik dat jij me niet mer kwetsen kan..
genoeg kansen gegeven..
en allen zijn ze verloren gegaan..
al je valse beloften hoef ik niet meer..
ik weet nu dat ik alleen ook iets van mijn leven kan maken..
ik heb jou niet meer nodig..
ik kan mijn eigen leven lijden nu..
met jou erbij was het tijdverspillen..