...was ik zanger geweest.
Als ik meer lef had was ik een zanger geweest
1 cd van me had ik gemaakt dan
met muziek als een rel
omtrend het opgroeien en het oude dat stuurt
gure lawaai dat ritmisch graait naar een slilte in geest.
1 cd van me was een verheel rijm geweest
over de laatste verliefde van mijlen in het rond
nu dan verloren, nu dan ook hond.
1 cd was slechts met geluiden gezongen
van hmmdidida, hmmdidada en tralala lalala la
nanana na, nananana na na na...na...yeah
1cd was 'dont be sad'
'If i will slip now, i will slip forever'
en die had 'whiterunner' geheten.
mmduh duh duh duh duh
duhduhduh duh duh
En dan 1 cd over het kijken en de invloed van productie
door gedrevenheden verlaten en bezweken
een week in het leven versus eeuwen
tatata ta, tatata ta
tatata ta, tatata ta
tatata tatatata ta ta ta
En dan nog 1 cd, een laatste cd over haar specifiek
zij die aan het eind van mijn dagen dan
het heftigst nog naleeft
een ode aan haar kleine eigenaardigheden
aan het trillen vergeven
en in glovende krullen naar het gehemelte.
Dan zou ik tevreden zijn
6 cd's in hun doosjes
op menige tafel of in een kast
in menige stereo en door de admosfeer.
Ik zou die ene bekende zijn
waarvan het niet bekend was
wie hij was
want ik had het lef niet
ooit naar voren te treden
laat staan op te treden
en iemand,
waarschijnlijk een jonge eenzame meid
begreep als enige de ware reden,
Zij zong dan eenzaam;
_and not in weeks she had seem so bleek,
_with eyes wide open
_to be closed only in peace now
_or to be shattered in lonelyness' peak now...
_-Sheila-
_but Sheila had been so down these weeks,
_and with nothing that wouldnt have made her sadder.
If she could slip now, she would slip forever
_into
_his
_eyes...and
_'If i chooze now, i would chooze forever...
_to be in Sheila's eyes...
-____hmmhmmhmm, hmm-mm m-m
-____hmmhmmhmm, hmm-mm m...m
-____hmmhmmhmm, hmm-mm m-m
-____hmmhmmhmm, hmm-mm m...m
____hmmhmmhmm, hmm-mm m-m
____hmmhmmhmm, hmm-mm m...m
'lil, lil Sheila......'lil, lil shhhhhhh.................................
'lil, lil Sheila......'lil, lil shhhhhhh.................................
(this slippin' is heaven)
10'04'04