Herinnering
Starend naar de hemelsblauwe lucht
Slaak ik een zucht van verlichting
Eindelijk niet meer weggevlucht
Voor de diepe herinnering
Natuurlijk doet het nog wel pijn
En zal ik het nooit vergeten
Het zal altijd moeilijk zijn
Maar dat zal een ieder wel weten
Toch is het fijn eraan te denken
Aan de goede, maar ook slechte tijden
Zonder er te veel aandacht aan te schenken
Aan de gevoelens die me doen lijden
Het is goed jou te herinneren
Al is het diep weg in mijn geheugen
Een nieuwe liefde kan ik wel verzinnen
Maar zal het mij ooit verheugen?
Teamwork!
met dank aan: Boudaatje, Mierke, Zowi, Druppeltje en Spirit