Ik kijk in het water,
Mooi en rustig als het is,
Maar de diepte ken ik niet,
De bodem vol donkere geheimen,
Zal ik nooit zien
Wie jij bent zal ik nooit weten,
Ik zie je slechts in drie dimensies,
Je ziel blijft onzichtbaar,
Je bent een mooie vreemdeling,
Maar dat is goed genoeg voor mij