De vogels zoemen en de auto's ruisen.
Brede vlakken purper flikkeren in het schijn van de radio .
KUS
Het slijk proeft bruin .
Kiezels kietelen mijn tenen .
Varkens worden opgegeten .
Inkten letters vatten vuur .
MUS
Gezocht wordt het verband .
Bloederige lappen stof.
Naamkaartjes geplant in verse aarde
van het graf .
Dof geboenk, doe open !
Niemand thuis,
ikke en mijn hart .
KUS
Vliegen ramen venster glas .
Open en gevangen in
niets .
Ga weg, je kunt .
Ik wil niet .