lichtelijke dagen in het donker
achter op een ezel in galop
verdwenen in het zachte licht
en nu voorgoed de hort op
verder kijken kan ik niet
want ik sta in dit felle licht
omringd door mijlen woestijn
de nacht doet de deur dicht
en
verblind haar schoonheid
door te rennen en verliezen
genietend van haar vrijheid
een blik van minachting
omver geblazen wordt ik
door jouw zelfvertrouwen
en als jij ooit zal falen
zal ik niet om je rouwen
sprint, vecht en ren maar vlug
haastige spoed is zelden goed
ik zie je nooit meer heen gaan
volg je niet meer op de voet..