ik dacht dat ik jou nooit zou verliezen
dat onze vriendschap alles zou aankunnen,
maar nu...
alles is zo anders
alles is veranderd
ik vind dit niet leuk meer
bij jou zijn doet me niets meer
we kunne even babellen
en dan is er een eeuwige stilte
zal die stilte voor altijd blijven?
ik hoop van niet
de tijd gaat zo traag voorbij
zonder iets te horen van jou
ik mis je wel
maar mss heb je nu iemand anders gevonde
om tegen te praten
en je hartje te luchten
want tegen mij doe je het allesinds niet meer
dit doet veel zeer!
ik dacht dat we voor altijd vrienden gingen blijven
maar 1 mistap en alles is veranderd
alles is op dit moment nog zo waazig
t'is nog zo pril
ja het is eem nieuw begin
maar ik dacht dat ik je nooit zou verliezen
maar ik heb voor de zoveelste keer weer eens verkeerd gedacht
ik durf ja gewoon niet meer aante spreken
voor eens te praten
ooit zal dit wel eens goed komen zeker?