Ik kan luisteren naar je stem
zo vrij..zo impulsief..zo adrem
Ik kan kijken naar je gezicht
naar de rimpels..naar je ogen ook al zijn ze dicht
Je geeft me zoveel gevoel
iets wat ik nog nooit heb ervaren
begrijp jij vaak zo goed dat wat ik bedoel
op al die momenten die heel erg moeilijk waren
Ik kan vallen en opstaan
als het maar met jou is...dus in een soort waan
Van zekerheid...van vrijheid ...van intimiteit
het mag misschien niet goed zijn..maar ik wil je niet kwijt
Dus blijf ookal schreeuw ik
en ben ik onredelijk en niet te stoppen
Weet dan dat ik ook vaak slik
dat er in jou doen en laten ook vaker dingen niet kloppen
Zolang er valt te praten schat
wil ik naast je leven
De hoogste bergen met je klimmen..of weet ik wat..
dan wil ik je gewoon mijn liefde blijven geven