Het is stil,
stil om me heen.
Het is stil,
ik vind het gemeen.
Ik wil woorden horen,
ookal is het enkel 1 geluid.
Die mijn gedachten zal storen,
met zijn helder gefluit.
Laat mij dingen voelen,
om me weer te laten leven,
even mijn pijn te laten koelen,
om me dan weer hoop te geven.
Mag ik nu weer weten,
waarom U mensen leven laat.
Vertel iets wat ik nooit zal vergeten,
waar het woord 'kracht' voor staat.
Ik wil weer kunnen hopen,
op liefde, warmte en vertrouwen.
Zodat mijn hart niet verder word geslopen,
en dat ik het niet steeds op zou hoeven bouwen.
Laat mij weer geven,
de dingen die ik vergeten ben.
Om blij verder te kunnen leven,
om te kennen wat ik niet ken.
Mag ik nu weer liefhebben,
zoals ik nog nooit heb liefgevonden?
Laat mij los uit Uw eeuwige webben,
en laat mij staan waar de mensen stonden.