Verwerking
In een half jaar tijd heb ik 2 oma's verloren,
door de ziekte zag je het wel een beetje van te voren.
Maar toch is het moeilijk al dat verdriet,
en dan maar zorgen dat een ander het niet ziet.
Terwijl me oma's niet willen dat we huilen,
we moeten verder en niet ons leven van geluk naar ongeluk ruilen.
Maar oma's het is van boven makkelijker gezegd dan gedaan,
we doen ons best we proberen alles we gaan er tegen aan.
Het is niet makkelijk maar toch zijn jullie altyd heel dichtbij,
en lukt het ons wel denk ik in iedergeval bij mij.
Ik heb gewoon wat tijd nodig best wel veel,
maar me leven word wel weer heel.
Ik mis jullie heel erg het knutselen met oma zaal en thee drinken bij oma laan,
maar toch doe ik die dingen nog al zijn jullie hier zover vandaan.
Er komt een tijd dat we elkaar weer tegen komen,
nu nog eventjes niet maar die tijd komt ik lig er al over te dromen.
Maar voor de rest gaat het met mij wel goed alleen dat rare gevoel,
dat ik geen oma's meer heb als je weet wat ik bedoel.
Jullie zitten in mijn hart en ik denk altijd aan jullie waar jullie ook zijn,
als jullie het daar naar jullie zin hebben word het vast bij mij ook weer fijn.
Hele dikke kuziejs!!