"Zoet"
Hoe moet ik duidelijk maken dat ik van je hou?
Zoveel,ondragelijk veel als de lucht zo blauw.
Zoet zou je zijn in mijn gedachten wij samen,zo fijn.
Ik wil niks anders dan bij je zijn,
liggend in bed onze wereld zo klein.
Maar toch net te groot,net te groot om bij je te zijn..