Het was een waar feest...
met Dirk als jarige beest!
we hebben ons uitgeleefd...
en op de muziek gezweefd!
Het was een fijne avond...
dat iedereen geslaagd vond!
het eten was lekker en fijn...
we kraakten ook een flesje wijn!
Ambiance was er genoeg...
er stond heel wat voor de boeg!
dansen was voor mij een plezier...
dat kan ik je wel vertellen hier!
Een travestiet stal de show...
William verliet de zaal gauw!
toen hij stond te draaien met zijn kont...
was hij niet meer in het rond!
We kunnen er weer tegen aan...
voor een weekje wel te verstaan!
Bedankt Inge en Dirk,het was heel fijn...
dat we erbij mochten zijn!
Aan alle dansers bedankt voor de kans...
jullie te vragen voor een dans!
misschien de volgende keer...
waag ik het weer.