Zonder schijnse dagen!!
Lange dagen zonder zon, omdat ik zonder jou niet kon.
Lange dagen grauw en duister, zonder jou maar met gefluister.
Stemmen van jou in mijn hoofd, waarom kom je niet na wat je had belooft.
Alleen trillend in een hoek, zakt voor mij langzaam het doek.
Het doek van liefde levenslust en lange dagen,
zit ik in die kamer vol met vragen.
Was je maar hier, met je nieuwe nier.
Dan gaf ik je een nierspoeling, van daar tot hier.
De liefde voor jou is nu wel geleden.
Jouw liefde is nu uit mij getreden.
IK geef je mijn hart is wat ik je zei,
maar jij dacht alleen aan krentjebrij.
Jij zei dat we jarenlang zouden vrijen,
Maar ik zit nu toch echt een bruine trui te breien.
Regerend op de schone, porceleinen troon,
Zonder jou, maar ik baarde toch een bruine boon.
Ik slaap nooit meer naast jou in bed,
Ik "download" nog liever op het toilet.
Het leven zonder jou was weliswaar heel erg leeg,
maar werd erger toen ik diarree kreeg.
Met toiletpapier ren ik naar benee,
Want ook zonder jou kan ik naar de WC.
Druk, druk,druk in deze dagen,
Ik schijt genoeg voor zeven magen.
Je dacht: van dit gedicht schiet ik vol,
maar neee, het werdt onderbroekenlol.
Ik spuit die spray uit alle macht.
Ik in mijn element, met praal en pracht.
Je hebt de zon uit mijn dagen laten verdwijnen,
En nu zit he WC-licht in mijn ogen te schijnen.
Je sloeg alle hoop uit mijn leven verrot,
mijn enigste hoop spoelt nu door de pot.
Je was plotseling, ineens verdwenen,
Met mijn laatste WC-papier aan je schenen.
Kom terug bij mij, kom nou toch hier,
Anders is mijn liefde voor jou als mijn WC-papier...
WEG!!!!!!!!!!!!
Zonder schijtse dagen.