Hoe weet ik nou . . .
Hoe weet ik. . .
Wat juist is ! ?
Wat fout is ! ?
Hoe weet ik nu wat ik nu moet doen ?
Moet ik je los laten ?
Moet ik je vergeten ?
Of . . .
Moet ik voor je vechten ?
Moet ik tussen jou & je vriendin komen ?
Goh . . . Weet ik veel wat ik moet doen !
Ik hoe van je !
Dat is het enige wat telt,
Toch ! ?