Vannacht
Tranen rolden over mijn wangen
Niet alleen van pijn maar ook naar verlangen
Vandaag weer de arts bezocht
Kan ook niets, laat je staan in de tocht
Medicijnen voorgeschreven, alweer
Zo gaat het al maanden, keer op keer
Wil ik zo nog wel verder gaan
In dit aardse bestaan
xx xx