De strijd tegen de angst is nog niet gewonnen
De eenheid tussen kind en ouders niet bereikt
Bewapend met een glimlach kijk ik mijn angst in haar ogen
Mijn mond spreekt giftige woordenslangen
Moeder negeert het venijn in de zinnen
Zij veroorzaakten angst en verdriet
Zij hebben het geweten
Het gevecht is begonnen en dendert voort
Het raast over mijn bekende lijdensweg
De gezichten van doem altijd één pas te laat
Ik kom gehavend uit de strijd
Gehavend maar nooit overwonnen