Buiten regent het pijpestelen
binnen zit ik mij te vervelen
druppel druppel
zucht zucht
Morgen neem ik de vroegste vlucht
naar een onbekend land
met brede stranden van goud zand
druppel druppel
zucht zucht
peins peins
toch verschijnt er plots een grijns
want ik weet dat ik later toch zal reizen
door de wolken, langs paleizen
druppel druppel
zucht zucht
als is die gedachte nu slechts nog een kasteel van lucht...