Liever niet die liefde,
Liefde is zo iets ongrijpbaars
kan het niet bevatten
kan het niet vasthouden
of eerder weerhouden.
Liefde laat zich niet dwingen
en vaak is dat geen punt.
Maar wat als de liefde die je voelt
zo onmogelijk is
of eerder ongewilt.