Mocht ik je ooit kwijtraken,
weet dan dat ik van je hou,
mocht ik je ooit verliezen,
weet dan dat ik nooit zonder je wou.
Mocht ik je ooit pijn doen,
weet dan dat ik het niet meen,
mocht ik je ooit kwetsen,
weet dan, ik heb geen hart van steen.
Mocht ik je ooit afstoten,
weet dan dat ik niet zonder je kan,
mocht ik je ooit wegsturen,
kom me alsjeblieft achterna dan?