In het café tapte men bier en moppen
De barkeeper hield tijdens het tappen
De glazen een beetje schuin
De moppen waren dat dus al
De voorraad was niet te stoppen
Van het bier noch van de moppen
Ze bakten ze steeds meer bruin
Met veel gezuip en veel gelal
Steeds verhitter werd ieders gezicht
En buiten werd het al weer licht ...