Maandagochtend,je komt naar mij toe,
je kijkt me verliefd aan maar ik ben te moe.
We gaan samen naar school,
en ik ben je grootste idool.
En dat van menige meiden,
zie ze regelmatig om mij strijden.
En het klinkt misschien raar,
maar voor mij ben jij de winnaar.
Ik ben jou eerste prijs,
en misschien gaan wij ooit nog es op reis.
Naar een ver en exotisch strand,
langs het water hand in hand.
We dineren lekker langst de kust,
en naar deze avond zijn we uit geblust.
Op het strand kijken we samen naar de lucht,
Genieten met een diepe zucht.