De feiten van het leven,
O kon ik maar even, een vluchtig moment
De feiten vergeten.
De pracht van het leven,
blijft dan even ongerept,
Totdat de feiten er voor zorgen,
Dat ze verlept.
Een afstand die mijn liefde kan overbruggen,
maar mijn fysieke vorm niet,
Dat zijn de feiten die er voor zorgen,
Dat ik vastzit in eindeloos verdriet.
~~~~
De feiten van het leven geven ook aan,
Ik ben niet bijzonder, en zal door moeten gaan.
Is dat dan de zin van het leven,
Het opsparen van pracht?
Maar overal om me heen, zijn de feiten van het leven,
Die er voor zorgen dat de zin wordt ontkracht,
Want niets is zo`n illusie als de zin van de pracht.